Nagykonyhai berendezések

Nagykonyhai berendezés kiválasztás, tapasztalatok

Ipari húsdaráló kiválasztási szempontjai

Ipari húsdaráló bemutatása   Az ipari húsdaráló gépeket az ételek előkészítési területén használjuk, segítségével gyorsan és standard minőségben készíthetünk darált húst, töltelékeket, pástétomokat, krémeket. Az ipari húsdaráló gépek szerkezetét és működését nézve rég óta bizonyított…

Tovább olvasom

Ipari villanytűzhely, ipari gáztűzhely választási szempontok: Gáz, Villany, Infra, Indukciós vagy asztali mobil?

Ipari tűzhely bevezető Az ipari tűzhely a központja a nagykonyháknak, minden étel legalább valamilyen összetevője vagy a teljes étel megjárja az ipari gáztűzhely vagy ipari villanytűzhely égőit serpenyőben vagy lábasban. Nagyon körültekintően kell kiválasztani az ételkészítési folyamatnak megfelelő…

Tovább olvasom
süti beállítások módosítása