Ipari botmixer, nagykonyhai kézi mixer kiválasztási szempontok

Ipari botmixer, nagykonyhai kézi, merülő mixer bemutatása

Az ipari vagy nagykonyhai botmixer több feladat elvégzésére is alkalmas nagykonyhai eszköz, amivel gyorsan és egyszerűen készíthetünk püréket, krémeket, krémleveseket. Az ipari botmixerek általában használhatóak kiegészítő habverő fejjel, aminek segítségével krémeket, habokat készíthetünk hatékonyan és kényelmesen.

Ipari kézi botmixer kialakítás, minőség, tisztítás

Az ipari kézi botmixer ergonomikus kialakítású, hogy Önnek a hosszabb habverő és turmix feladatok elvégzéséhez is kényelmes fogást biztosítson, különböző kényelmi funkciók és puha gombok használatával, mint például a rögzíthető sebességi fokozat működés közben. Ennek segítségével a gombokat nem szükséges folyamatosan lenyomva tartani, hanem bekapcsolva lehet hagyni. A hosszabb elektromos kábel lehetővé teszi, hogy a nagykonyhában bárhol használhassuk, ne legyünk közvetlenül a fali csatlakozókhoz kötve. A szerkezet rozsdamentes kialakítású, ezért a berendezés nem szívja magába az ízeket és az illatokat, illetve nem szennyeződik. A szár rész könnyen mosható mosogatógépben is. A szárak szétszedése egy mozdulattal elvégezhető. Az ipari kézi botmixer kevés helyet foglal a konyhában, egyszerűbb mosogatás mellett tartható, mint más pépesítő megoldások, ami azt is jelenti, hogy nagyon kevés az elpazarolt étel aránya, mivel a véglegesen használ tároló edényben lehet elvégezni a turmixolást.

Ipari botmixer kiválasztása a paraméterei alapján

 Az ipari merülő mixer gépek kiválasztását a lent felsorolt paraméterek alapján érdemes elvégezni. Minden esetben a pontos napi használat megtervezése után, érdemes rögzíteni a  feladathoz legjobban megfelelő készüléket paramétereket, mert a tapasztalat azt mutatja, ha pl. kisebb teljesítményű ipari merülő botmixer készüléket használunk gyakori, nagy munkákhoz, akkor az étel sem lesz olyan, amilyet vár a közönség és a gép is jóval hamarabb meg fog hibásodni a túlerőltetés miatt. Az ipari mixereknél a következő kiválasztási szempontokat érdemes végig gondolni:

Gép és szár választás

  • Motor egység
  • Motor egység szárral együtt
  • Szár vagy habverőfej

Készíthető étel mennyisége alapján

  • 20 - 40 liter
  • 50 - 70 liter
  • 80 - 100 liter
  • 100 - 200 liter
  • 200 - 300 liter

Teljesítmény

  • 200 - 750W

Szár hossz alapján

  • 200 - 500 mm

Sebesség állítási lehetőség

  • Fix sebesség
  • Állítható sebesség

Electrolux ipari botmixer15 év séfként eltöltött időszak után, elkezdtünk foglalkozni az ipari konyhagépek, nagykonyhai gépek kereskedelmével is. A leggyakrabban nálunk, a chef-iparikonyhagepek.hu oldalon az Electrolux 350W teljesítményű, 353mm vagy 450mm hosszú szárral rendelkező ipari botmixer termékcsaládot keresik.

Partner blogjainkon is sok érdekeset olvashattok, nem sokára jelentkezünk további nagykonyhai gépek területén bevezetett modernizációkkal és innovációval.

 

 

Nézzétek meg partner blogjainkat és oldalainkat is