Ipari villanytűzhely, ipari gáztűzhely választási szempontok: Gáz, Villany, Infra, Indukciós vagy asztali mobil?

Ipari tűzhely bevezető

Az ipari tűzhely a központja a nagykonyháknak, minden étel legalább valamilyen összetevője vagy a teljes étel megjárja az ipari gáztűzhely vagy ipari villanytűzhely égőit serpenyőben vagy lábasban. Nagyon körültekintően kell kiválasztani az ételkészítési folyamatnak megfelelő ipari tűzhelyet, mert rengeteg szempontot kell figyelembe venni és a piacon kapható választék elképesztő széles mind gyártók tekintetében, mind a kínált funkcionalitásokban és egyéb paraméterekben.

Ipari tűzhely kiválasztási szempontok

A következő szempontokat mindet kell vizsgálni, mielőtt véglegesen letesszük a voksunkat egy ipari tűzhely mellet.

Ipari gáztűzhely vagy ipari villanytűzhely: mit szeret jobban a szakács, mivel tudja jobban készíteni az ételeket, milyen a helység gázellátása és villanyhálózata?

electrolux-ipari-infravoros-tuzhely.jpg

hendi-ipari-gaztuzhely.jpgIpari tűzhely elhelyezkedés és méret: Beépített, külön álló asztali vagy esetleg mobil tűzhely: mi felel meg a helyi adottságoknak és mi miatt keresünk ilyet, csere miatt vagy kapacitás kiegészítés miatt és mekkora hely áll rendelkezésre?

Villany tűzhely típus: Klasszikus villany tűzhely, indukciós tűzhely vagy infravörös tűzhely. Itt már szerepet játszik az energia gazdálkodás is, de fontos az is hogy milyen edénykészlettel rendelkezünk és hogy a szakácsnak milyen preferenciái vannak az étel elkészítésében.

Ipari tűzhely meghibásodási statisztika és ár: Ezek nagyon befolyásolják az adott nagykonyhai gép, berendezés gazdaságosságát és az valószínűségét üzemből történő kiesésére. Ez sokszor nagy gondot szokott okozni a folyamatos jó minőségű működésben és a vevői elégedettség fenntartásán, javításán.

Mi azon vagyunk, hogy 20 éves séfként szerzett tapasztalatainkat felhasználva együtt megtervezzük a termelési folyamatot és segítsünk kiválasztani az igényeknek legjobban megfelelő ipari tűzhelyet.

Partner blogjainkon is sok érdekes témát olvashattok és hamarosan jelentkezünk a következő nagykonyhai gép családdal, hogy azok kiválasztásában is segítséget nyújtsunk. Szóljatok hozzá, ha valamit kihagytam volna vagy ha van kedvetek megosztani a Ti tapasztalataitokat is. Szép napot kívánunk.