Ipari húsdaráló kiválasztási szempontjai

Ipari húsdaráló bemutatása

 

Az ipari húsdaráló gépeket az ételek előkészítési területén használjuk, segítségével gyorsan és standard minőségben készíthetünk darált húst, töltelékeket, pástétomokat, krémeket. Az ipari húsdaráló gépek szerkezetét és működését nézve rég óta bizonyított konstrukciókat alkalmaznak az eltérő gyárak, biztonsági rendszer felelős a megfelelő és biztonságos munkavégzésért és pl. hűtés védi a motort a túlmelegedéstől, .

Kapacitásukat tekintve a 10kg és 3500kg/óra kimeneti teljesítmény tartományban vannak a megszokott gépek. Az eltérő igényeknek megfelelően a darálási méret és a tárcsa csiga vastagság szerint javasolt az ipari húsdaráló gépek kiválasztását megtenni. Mosogatása nagyon egyszerű, a legtöbb ipari húsdaráló gép mosogatógépben is tisztítható, ami felgyorsítja a tiszta, szakszerű munkavégzést.

A leggyakrabban nálunk a Sirman Denver ipari húsdaráló termékcsaládot keresik, amelynek nagyon flexibilis sok különböző felhasználási területen a kiegészítőkkel bővítve annak funkcionalitását.

sirman_ipari_husdaralo.jpg

Partner blogjainkon is sok érdekeset olvashattok, nem sokára jelentkezünk további nagykonyhai gépek területén bevezetett modernizációkkal és innovációval.

Partner blogjainkon is sok érdekes témát olvashattok és hamarosan jelentkezünk a következő nagykonyhai gép családdal, hogy azok kiválasztásában is segítséget nyújtsunk. Szóljatok hozzá, ha valamit kihagytam volna vagy ha van kedvetek megosztani a Ti tapasztalataitokat is. Szép napot kívánunk.